Denne siden inneholder informasjon beregnet på helsepersonell

Ved å klikke JA bekrefter du at du er helsepersonell

Nei Ja

Om Takeda

Takeda er et globalt forsknings- og innovasjonsdrevet farmasøytisk selskap med hovedkontor i Japan. I vår forskning fokuserer vi hovedsakelig på fire terapeutiske områder; onkologi, gastroenterologi, sentralnervesystemet og sjeldne sykdommer. Vi gjør også målrettet forskning innen plasmabaserte behandlinger og vaksiner.

Gjennom vår omfattende forskningsportefølje fokuserer vi på å utvikle legemidler som skal bidra til å gjøre en forskjell i menneskers liv. Våre medarbeidere samarbeider med partnere innen helsesektoren i over 80 land og regioner, for å forbedre livskvaliteten til pasienter verden over. For ytterligere informasjon, besøk www.takeda.no.

Takeda AS i Norge er et datterselskap til Takeda Pharmaceuticals Company Limited.

Vi vet at fremtiden ligger i spesialiserte medisiner som er rettet mot komplekse og uløste helseproblemer. Med ny kunnskap er det mulig å lage spesialtilpasset behandling for pasientgrupper som ikke får god nok behandling i dag.

Takeda i Norge har kontor i Asker utenfor Oslo. Takeda har en lang tradisjon og en sterk posisjon i Norge. Det skyldes at Takeda kjøpte Nycomed i 2011, som har vært en ledende aktør i norsk legemiddelindustri og en viktig del av nordmenns hverdag i over 140 år. Selskapet har skapt, utviklet og produsert flere av landets mest kjente legemidler. Den arven bygger Takeda videre på når vi jobber for bedre helse og et friskere Norge.

NO/Sle/0520/0010

Copyright 1995-2020 Takeda Pharmaceutical Company Limited. All rights reserved.